Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

bedrijfsleven verrast door resultaten eerstejaars studenten engineering

De mail van de dag kwam gisteren van Lex Eggink. Hij is de medewerker van onze afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting en werkt vanuit die afdeling voor onze faculteit. Hij heeft een prachtig persbericht geschreven over de projectweek bij Engineering waarover ik al eerder schreef. Het bericht komt ongetwijfeld een dezer dagen op de nieuwspagina van de HAN terecht.

Een citaat uit het bericht:

“De samenwerking tussen studenten uit verschillende opleidingen is volgens de organisator van projectweek, Henk Arts, erg zinvol: ‘Als je eerstejaarsstudenten van verschillende opleidingen, met hun frisse blik, een week lang samen aan het werk zet, vullen ze elkaar op een mooie manier aan en komen ze tot resultaten die je anders niet bereikt. Dat er een paar bijzondere dingen uit zouden komen, hadden we wel verwacht, maar dat hun werk bij veel opdrachtgevers ook tot heel nieuwe inzichten en nader onderzoek zou leiden, heeft ons wel verrast. Een ander resultaat, en daar hadden we van tevoren wel op gehoopt, is dat de studenten nu meer een gemeenschap zijn gaan vormen. Sinds september delen alle studenten engineering een nieuw gebouw en door deze projectweek kennen zij elkaar een stuk beter. Dat is goed voor de sfeer.'”

Mooi werk weer van onze studenten en docenten!

Advertenties

maart 2, 2010 - Posted by | bijeenkomst, persbericht | ,

2 reacties »

 1. Mooie rubriek erbij Ella! Ook op die manier kunnen we in de blog de werkzaamheden van docenten en medewerkers meer bekendheid geven. Ik heb nu een post gemaakt met tekst uit een mail van 2 collega’s. Weer eens wat anders.
  En dat een gebouw kan bijdragen in de ‘eigen’ sfeer zien we nu ook in Nijmegen waar we sinds 25 januari een eigen FEM-gebouw hebben. Kom je ook 25 maart naar de officiële opening?
  groet,
  Masja

  Reactie door Masja | maart 2, 2010

 2. He, Masja, leuk om weer van je te horen. Tuurlijk kom ik naar de opening. Ik ben er nog niet in geweest, maar alleen van buiten ziet het gebouw er al prachtig uit.

  Reactie door Ella Hueting | maart 3, 2010


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: