Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Lekkere start 2009-2010

Dag Ella,
Je zal wel gedacht hebben, waar blijft ze nou? Het was even wennen de afgelopen weken met een zoon die om half 8 op z’n fiets moet zitten om naar school te gaan. Even m’n logistiek bijstellen zullen we maar zeggen. Afijn, de afgelopen weken werden weer gevuld met vele leuke afspraken en activiteiten. Een gesponsorde business borrel bij de OKA voor de HAN-KAN. Verkennende gesprekken met diverse personen over het onderwijsaanbod o.a. met Arthur Appelman, jouw nieuwe instituutsdirecteur Autotechniek (interessante mogelijkheden met Commerciële Economie). En uiteraard het nieuws volgen over onze topsporter Renger van der Zande in de Formule 3 Euroseries.

 
We hebben net de rapportage van een accreditatie van een opleiding ontvangen en dat ziet er goed uit. Prima dat de overheid elke opleiding elke zes jaar controleert op kwaliteit. In de HBO-monitor, Keuzegids en andere kwaliteitsmetingen kunnen studenten immers vertrouwen op die gecontroleerde kwaliteit.

En kwaliteit hebben we ook met het interne trainingstraject voor hardlopen en sportief wandelen want daar werken we met Marko Koers en Olga Commandeur, beiden oud-olympiërs. Ik hoop dat weer heel veel HANners mee gaan doen. Jij ook?

Sportieve groet,
Masja

Advertenties

september 28, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: