Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Bezige bijen

Hoi Ella,

Volgens mij zijn we bezige bijen.  bijen  Het lijkt wel ieder jaar drukker te worden met de werkzaamheden. Overigens was het afgelopen week al behoorlijk stil in het gebouw. Onze studenten zijn óf klaar óf moeten nog deze week gaan herkansen. Betekent dus nog de nodige drukte voor de docenten met nakijken. Even dus nog doorbijten voor de collega’s.

Mooi dat jullie de duurzaamheidscaravaan langs hebben gekregen. Past ook goed in het kader van de jaaropening op 2 september met een toespraak van minister Jacqueline Cramer.

Vorige week was bij ons een spannende week. We hadden de accreditatie van de opleiding International Business and Languages (IBL). Een adrenaline-dag dus. Maar we kijken er met een goed gevoel op terug. Nu nog even afwachten wat het resultaat zal zijn. Ondanks het vele werk wat zo’n accreditatie met zich meebrengt ook wel weer goed om je maatschappelijk te verantwoorden in de zesjaarlijkse overheidscontrole. Resultaten van alle accreditaties zijn openbaar en te vinden op de site van de Nedelands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Die van IBL zal er eind van het jaar bij staan.

Komende week ook nog spannend want dan gaat de nieuwe alumniwebsite van alle FEM-opleidingen live. Alle redacteuren van de opleidingen hebben er een flinke kluif aan gehad. Maar het ziet er super mooi uit. Ik zal dinsdag de link sturen.

Fijne zondag!

groet,
Masja

Advertenties

juni 28, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: