Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Weekje verder

Hoi Ella,
We zijn al weer een weekje verder. Het was inderdaad een geweldige zondag vorige week. Elke keer verbaas ik me er weer over dat er ’s ochtends om 5 uur al zo veel mensen aan het werk zijn. En niet te vergeten de studenten die  ’s nachts om half één de km-bordjes uitrijden. Om ongeveer 10 uur was het vorige week zondag in Arnhem opgeruimd. En om half 3 was de straat in Nijmegen weer schoon. Alsof er niets was gebeurd. En dan te bedenken dat we hier al sinds augustus vorig jaar met de voorbereidingen gestart waren. En er werken iets meer dan 100 studenten op zo’n dag mee. In de voorbereiding zitten studenten Sport & Event Management. Inmiddels wel met support van professionals want daarvoor is het een te groot en belangrijk evenement. Op de website komt nog een video en foto’s zijn al te zien op photo.femplaza.nl .

De afgelopen week zijn we druk geweest met de afhandeling, de opslag, reacties naar lopers met vragen en ook binnenkort nog een uitgebreide evaluatie. En dan starten we snel op voor de lustrum-editie. Maken we een feestje van. Diverse HAN-collega’s gaan door met trainen en inmiddels hebben zich ook nieuwe collega’s aangemeld. We hopen dat ook steeds meer bedrijven mee gaan doen.

HAN lopers 2009

 

M’n “gewone” werk ging ook door en dan moet ik in zo’n week echt alle zeilen bijzetten om het voor elkaar te krijgen. Plus nog even twee avonden meegelopen met de avond4daagse van m’n kinderen (10km per avond). Lekker dat het nu even weekend is en m’n voeten bij kunnen komen.

Zie/spreek je gauw weer. Heb wel wat ideeën waarbij Techniekstudenten een bijdrage aan de HKEM kunnen leveren.

groet,
Masja

Advertenties

mei 16, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: