Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

“Creatieve” reis

Hoi Ella,
Wauw, wat een reisbelevenissen en inderdaad heb je weer volop de tanden gepoetst. Super. Is ook te zien aan het aantal bezoekers. Fijn dat die er weer zijn.
Ik krijg uit je verhalen de indruk dat ze bij MIT al weer vele stappen verder zijn dan wij, dus een enorme rijke en creatieve ‘oogst’ die je met je mee terug brengt. Kunnen we binnen de HAN zeker mee verder omdat innovativiteit een belangrijk item is. Studenten zowel theoretisch als praktisch voorbereiden op een nieuwe toekomst en ze zelfs wat extra meegeven waar bedrijven en organisaties weer hun voordeel mee kunnen doen. Het zou mooi zijn als de Ontwerpfabriek ook daadwerkelijk in 2009-2010 operationeel wordt (wellicht kleinschalig, maar wel innovatief).

Ik ben inderdaad druk met de dagelijkse werkzaamheden, maar vooral ook met de HAN-KAN estafette & marathon. Je kan er inderdaad niet meer omheen, want we doen veel aan de publiciteit. Vandaag nog een radio-interview gegeven. Morgen nog de laatste lopersbescheiden de deur uit. Morgen en zaterdag wordt er ook al opgebouwd en in het parcours is de markering met HKEM al aangebracht. Ziet er prachtig uit. Ook daar is nog meer mee te doen en zouden studenten van de faculteit Techniek een belangrijke rol kunnen spelen. Hebben we het nog wel over. Leuk dat je komt kijken, want er doen ook flink wat collega’s van de HAN mee (ook vanuit de faculteit Techniek; o.a. een team The FABulous 4 )!

Hier nog de impressie van 2008: 

Kijk de video van de HAN-KAN estafette & marathon 2008

Uiteraard wordt in deze 4e editie waarbij er van Arnhem naar Nijmegen gelopen wordt ook weer gefilmd!

Goede reis terug en tot gauw bij een kop koffie.

Groet,
Masja

Advertenties

mei 7, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: