Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Nog een maandje

Hoi Ella,
Nog een maandje en dan gaat de HAN-KAN estafette&marathon van start. Vandaag was de  h-a-h krant klaar en die wordt dus komende dagen verspreid in een oplage van 250.000 stuks. Was even raar voor mezelf om tegen m’n eigen foto aan te kijken op pagina 3. Wethouder Rita Weeda staat erin (zij lost het startschot), burgemeester Harry de Vries van Lingewaard (hij loopt mee) en burgemeester Thom de Graaf (hij vlagt af) staan er ook in. De VIP-pagina dus.
Ik hoop dat er deze keer ook heel veel collega’s aan komen moedigen, want er lopen best een flink aantal HAN-collega’s mee. Maar het aantal lopers uit de grote regio en daarbuiten zijn vele malen groter, want het is een loopevenement voor iedereen die mee wil doen met de marathon, estafette-2 of estafette-4. Aan de publiciteit in de pers ligt het niet, want net veel publicaties over de HKEM en Right To Play gezien. Kijk ook eens op www.hankanmarathon.nl .

Ook de nodige publiciteit genereert ons High Potential Programma (HiPo). Onder verder lezen knop zie je de poster. Studenten van een 5-tal opleidingen kunnen na het 2e jaar in dit traject stappen. Ze gaan dan 3 dagen werken en 2 dagen naar school. Een selectieprocedure hoort erbij want je wordt natuurlijk niet zomaar HiPo. Een van onze studenten werkt in dit traject bij de SAPfabriek. Een mooi initiatief van ROC A12, fabrikanten en ook de HAN ondersteunt dit traject. Een aspect over duurzaamheid zit hier ook bij. Sluit mooi aan bij de Creative Masterclass die we weer in mei hebben. Op 18 mei komt de Duitse Al Gore, Hermann Scheer, naar Arnhem.

Genoeg gelegenheden waarop we elkaar weer zien/spreken.

groet,
Masja

PS ik heb in mei ook al (na ons gesprek) een afspraak met de RUN om over doorstroom Bedrijfsjournalistiek te praten. Interessant!

View this document on Scribd

Advertenties

april 8, 2009 - Posted by | duurzaamheid, fem

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: