Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Online lesdagje

Hoi Ella,

cakqrvwbcaxvh7r5caqb0u2hcadsgu3acax55tupcaa8w7nvcaoex41ncaacxf2pca6vv7rycax7sj64cae34g6qcao5t23ycas1x028cavpok77caakm6dacag51x3dcaqh7plccajb3a9sNog van harte gefeliciteerd!
Vandaag was het een komen en gaan bij het DCLA. Onder de bezielende leiding van Hanneke van Stokkom hebben in meerdere sessies de curriculumcommissie en de beroepenveldcommissie van de opleiding Communicatie een workshop gehad. Omdat er maximaal 8 deelnemers per workshop zijn, was de groep in drieen gesplitst. Helaas zat mijn agenda vandaag vol, maar ik heb wel het genoegen gehad om bij het diner van de beroepenveldcommissie aan te mogen schuiven. Een aantal beroepenveldleden komt zeker ook nog een keer terug bij het DCLA voor een workshop met hun eigen mensen. Ik heb begrepen dat ook Tom Vermulst van ICA docentenworkshops en studentenworkshops organiseert bij het DCLA. Mooie promotie van een uitstekende locatie. En dat zeg ik niet alleen omdat we het DCLA sponsoren.

Ook leuk om te lezen: 9789075414219-150

Het is druk in de agenda maar geeft ook energie en inspiratie.
Vandaag nog uitgebreid met Marko Koers gesproken over het vervolg na 10 mei. We willen de medewerkers die nu meetrainen een doorlopend programma bieden. Fantastisch dat er meer dan 100 medewerkers vanuit de hele HAN mee doen ter voorbereiding op de HAN-KAN estafette & marathon. En dat we door moeten gaan, dat bevestigt vooral het enorme enthousiasme van de deelnemers.

Ik hoop dat je weer de digitale wereld in kan stappen en dat je computer en telefoon weer werken. Wat dat betreft blijven we toch nog afhankelijk van een goede servicedienst. Gewoon een auto voor de deur en een monteur caj7c1kvcazmd4bgca7mmmx0cac8s9e9ca3pzp9oca46cestcat6tx05ca3llx0ccak7i6w6cadjo5nlcadagyyica6nkaqwcaoo49ctca9elcfsca883lh4cafbeimgcaci4xx1cabghq8l die met een glimlach aanbelt. En een papieren bonnetje schrijft 😉

Tot gauw.
groet,
Masja

Advertenties

maart 19, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: