Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Un-bloggen in een drukke week

Hoi Ella,
Nou, het was een super drukke week en ben ik tot de ontdekking gekomen dat het bloggen dan heel even op de achtergrond verdwijnt. Niet dat ik het vergeten ben hoor, maar met werkdagen van zo’n 15 uur lukt het gewoonweg niet om er even voor te zitten. Toch nu maar een moment gezocht, want het waren weer leuke activiteiten deze week.

De OKA-borrel die we gesponsord hebben was een succes. Het leek wel of iedereen de HAN wilde ‘proeven’ want op enig moment kwamen ze naar me toe of ze door mochten schenken 😉 Tuurlijk!

ca64now2calfe332caldh8svcagf4piycai6lzpgcarsxucfcao9e6ibca7ctxmzcaj4jtj1ca6x92npcasjn7a2cac8zsdtcajocgkvca26qczmcao8loqucaecwt5xcahwpt4yca2d2raa
Daarna naar Café Consult geweest en ook daar was het druk. Wel zo fijn want een projectgroep van de opleiding Communicatie heeft de aanwezigen geinterviewd.  Die informatie wordt gebruikt voor een communicatie-advies aan het bestuur van Café Consult. Fijn overigens dat ook de Rabobank sponsor is geworden.

Dinsdag en woensdag was ik bij de diploma-uitreikingen van de opleidingen CE, CO, IBL in Arnhem. Een van de geslaagden van CO stond zelfs de volgende dag in de krant.

Woensdag hebben we elkaar weer even gesproken tijdens de HAN-bijeenkomst. Altijd goed om met het CvB, Faculteitsdirecteuren, instituutsdirecteuren en hoofden Servicebedrijf belangrijke onderwerpen door te nemen. Draagt absoluut bij tot Operational Excellence.

operationalexcellencenieuwestijl

Ook ben ik bezig met functionerings- en beoordelingsgesprekken, de HAN-KAN estafette & marathon, instituutsstudiedag (we hebben een workshopdag deze keer met zo’n 12 workshops waaruit de 190 collega’s in het instituut kunnen kiezen; leuke titels zoals ‘effectief communiceren: wees een oen’ en ‘zwemmen en lachen tussen de haaien’) en nog veel meer. Tsja, dan kom je wel aan 15 uur per dag.

Woensdag nog een mooi bericht van zoonlief dat hij een prima Cito-score had. Leuk extraatje, maar niet beslissend in wat hij straks gaat doen.

Nu maar even gaan genieten van een sportzaterdag en een familiezondag.

groet,
Masja

Advertenties

maart 6, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: