Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Blijven leren

Hoi Ella,
Het is weer lekker druk. Gisteren eerst ’s ochtends les gegeven over Sponsoring aan studenten Sport en Event Management. Om kwart voor negen in Nijmegen. Dat is dan om zeven uur al in de auto, want anders ben ik echt te laat. Zo blijf ik scherp en wordt zelf elk semester met een rooster geconfronteerd. Altijd weer passen en meten in m’n agenda, maar het blijft leuk werk. Ook goed om te ervaren wat de docenten ervaren. Voor mij een verbinding die noodzakelijk is.

En vandaag (ik kon alleen de ochtend) in de schoolbanken met het leerplatform. Alle instituutsdirecteuren en hoofden servicebedrijf moeten blijven werken aan de verbinding met het instellingsplan en interessant wat er allemaal gebeurt. Het lectoraat van Jürg Thölke

tholke

is hierbij betrokken. Daarnaast druk met m’n eigen studie, want die doe ik er ook nog naast. Nog een paar maanden doorzetten.

Vanavond was een inspirerende avond met de Raad van Advies voor ons programma Sales Leadership. Met de doorlopende leerlijn die hiervoor is ontwikkeld zijn we in staat om het Salesvak ook de volledige erkenning te geven die het verdient. Deze week is het SMA-event waar we een samenwerking mee hebben. Best spannend om zo’n heel nieuw en vernieuwend programma met experts uit het veld tot stand te brengen. Komende maand starten we met account manager. Nu werken we aan de ontwikkeling van senior account manager en strategisch account manager.

Morgen maar eerst even een maildag, want daar ben ik niet echt aan toe gekomen.

groet,
Masja

Advertenties

februari 10, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: