Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Drukte van belang

Hoi Ella,

Het was vandaag weer een drukte van belang op de campus. We werden overspoeld door jonge mensen die een profielkeuzedag volgden. Goed dat we daar als HAN veel aandacht aan besteden, want niets is volgens mij zo moeilijk als je 15 / 16 jaar bent om het juiste profiel te kiezen. Dat bepaalt tenslotte welke opleidingsmogelijkheden je na je HAVO hebt. Mentoren hadden de nodige moeite om de jongelui naar de juiste plek te dirigeren. Een hoop gegiechel en gestoei. Maar de scholieren hebben vanavond allemaal een interessant verhaal bij de avondmaaltijd. En wie weet zien we ze over een paar jaar onze gebouwen bevolken.

Vandaag ook een goed gesprek gehad met Cees Landman over het voorstel voor een minor dat ontwikkeld is door een studente CO en een student ICA onder leiding van Marco Derksen. Ziet er boeiend uit. Binnenkort maar eens in groter committee nog eens de presentatie bekijken en zien wat de mogelijkheden zijn voor de HAN-studenten en in het bijzonder die van Communicatie en Digitale Communicatie. Ook CMD is erbij betrokken zag ik.

En super van Hanneke van Stokkum (directeur van DCLA) dat ze een vrouwennetwerk van online-specialisten in de regio Arnhem/Nijmegen gaat starten. Er zijn vast online specialisten die zich hierbij willen aansluiten. Die kunnen een mailtje sturen naar hanneke@digitaalcommunicatielab.nl . We hebben Hanneke al gevraagd om ook zitting te nemen in de beroepenveldcommissie Communicatie. Belangrijk om diverse specialisten uit de gehele communicatiebranche te hebben, want zij bewaken immers de kwaliteit van de opleiding.

Ik ben weer opgeknapt en kan er weer tegenaan. We hebben het nodige voor 2009 op stapel staan. Daaronder natuurlijk de tevredenheid van onze studenten, want die zijn immers onze ambassadeurs. Ook voor de jongelui die vandaag dus rondliepen en wellicht een student of alumnus uit hun omgeving kennen.

Tot gauw.
groet,
Masja

Advertenties

januari 27, 2009 - Posted by | Uncategorized

1 reactie »

  1. Hey Masja,

    Wat leuk om hier een stukje over het ladies in online netwerk terug te lezen! 18 februari is onze eerste bijeenkomst en gezien het feit dat er zich nu al meer dan 20 leden hebben gemeld, gaat dat helemaal leuk worden. Ik ga trouwens graag op jullie uitnodiging in om plaats te nemen in de beroepenveldcommissie. Zie ernaar uit om ook vanuit onze online visie naar de opleiding te kijken!

    Groetjes,
    Hanneke

    Reactie door Hanneke van Stokkom | januari 28, 2009


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: