Creatieve Verbindingen van Ella Hueting

Overpeinzingen van een onderwijsmanager

Je bent nooit te oud om les te geven!

Dag Ella,
Gisteren hebben we afscheid genomen van de oudste docent op de HAN. Hij is in december 68 geworden en vond het nu wel welletjes. Overigens met pijn in z’n hart, want hij vond het de laatste 12 jaar fantastisch om jonge mensen op weg te helpen naar een mooie toekomst. In 1959 was hij de jongste reclamechef in Nederland bij Pon. Grappig is dat ik heeeeel veel jaren later gewerkt heb bij het reclamebureau dat voor Pon creatieve uitingen maakte. Daarna heb ik nog bij een autoimporteur gewerkt. Dus je ziet: autotechniek en communicatie vinden elkaar ook in creatieve verbindingen.

Vandaag hebben we de redacteuren van de FEM-alumniwebsites ontvangen. Ze hebben een inleiding voor het schrijven voor het web (pdf) gehad. Toch weer leerzaam om te weten dat 80% van de mensen geen webpagina leest, maar deze scant. Met apparatuur is gemeten dat kop, intro en een klein beetje tekst het meest wordt gezien. Net een letter F zoals je ziet.

eyetracking

Voor de zomervakantie moet de nieuwe han.nl/alumni online zijn. Hier alsvast een mini-glimp.

alumni2

Nu m’n speech voor morgen voorbereiden want dan vieren we het lustrum van de opleiding Communicatie. Die opleiding bestaat immers al weer 6 jaar.

groet,
Masja

januari 15, 2009 - Posted by | fem | , ,

1 reactie »

  1. Hoi Masja!
    Leuk om te weten dat jij ook zo bezig bent met de digitale communicatie en de inzet van nieuwe media. Op dit moment volg ik deze opleiding bij de HAN met veel plezier. Het brengt mij op het idee om deze media ook in te gaan zetten voor ons project Toerisme.

    Groetjes en tot gauw!

    Lizetta

    Reactie door Lizetta van Coevorden | januari 20, 2009


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: